957 010 20

Taktekking

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med taktekkerarbeid i alle størrelsesordener. Vi er innovative og kvalitetsbevisste og sørger alltid for at riktige materialer og løsninger blir brukt.
Et tett tak er viktig. Bruker du håndverkere med erfaring, får du en ekstra garanti for at resultatet blir både holdbart og sikkert.

Taksikring

Takstiger, feieplatåer og snøstoppere er løsninger som bidrar til økt sikkerhet, både for den som ferdes på taket og de som beveger seg på bakkeplan vinterstid.

Vi selger og monterer løsninger for sikring av tak. Kontakt oss for spørsmål om taksikring.

Pipehatter og luftehatter

Vi produserer pipehatter og luftehatter i vårt eget produksjonslokale. Dette gir oss mulighet til å utarbeide unike og fleksible løsninger i ulike materialer. Materialene er av beste kvalitet og produktene utarbeidet av erfarne, dyktige fagfolk.

Vi utfører arbeid på pusset pipe, teglsteinspipe samt leverer helbeslag og pipehatt. Pipehatter kan også produseres på mål for egenmontering.

Takrenner og nedløp

Fagarbeiderne i DP Kobber- og Blikkenslager har lang erfaring med takrenner og nedløpsarbeid, både renovasjon og på nybygg.

Vi bruker kvalitetsprodukter fra Lindab takrennesystemer som kan leveres i et stort fargeutvalg. Vi kan også produsere og montere takrenner i kobber og sink hvis det er behov for tilpassede eller unike løsninger, inkludert firkantede takrenner.

Båndtekking

Båndtekking gir et helt spesielt uttrykk til taket og kan monteres i både kobber, sink, lakkert stål og i et stort fargeutvalg.